Nasjonal bibliotekdag 1. september

Nasjonal bibliotekdag arrangeres for fjerde gang, og hensikten er å skape oppmerksomhet rundt alt det flotte bibliotekene våre kan by på! Norsk Bibliotekforening er initiativtaker, og dagen vil bli markert i mange av Vestfoldbibliotekene 🙂 Du finner programmene hos de enkelte bibliotekene under Arrangementer her på nettsidene våre.

Vestfoldbibliotekene har laget en film i anledning dagen, der blant annet fylkesordføreren snakker om hva biblioteket har betydd for han. Også Horten bibliotek har laget en flott film som hyller biblioteket!

En del av bibliotekene i Vestfold har dessuten skrevet litt om hva de er særlig stolte av, og hvordan de ser for seg eget bibliotek i fremtiden.

Les om dette, og om Vestfoldbibliotekene samlet, på Norsk bibliotekforening Vestfold sine sider! 🙂

God nasjonal bibliotekdag!