Mandag 25. mai åpner Holmestrandbibliotekene dørene igjen!

Det er med stor glede at vi nå gjenåpner Holmestrandbibliotekene, vi har savnet brukerne våre!

Vi gjenåpner med noen begrensninger, og for at dette skal gå bra, må vi be alle som besøker oss om å overholde smittevernreglene.

Du er ansvarlig for å:

• Holde deg hjemme dersom du er syk.
  • Holde minst 1 meter avstand til personalet og andre brukere.
  • Vaske hendene godt, eller bruke hånddesinfeksjonen vi har tilgjengelig, før du tar i bruk bibliotekets tjenester.
  • Ikke oppholde deg i biblioteket lenger enn nødvendig.
  • Unngå å ta på materiale unødvendig.
  • Bruke selvbetjeningsløsningene våre (utlånsautomat og søkeskjermer).

Vi opprettholder bestill-og-hent-biblioteket for de som ikke ønsker å besøke biblioteket.

Vi ber våre brukere om å benytte seg av selvbetjening så langt det er mulig. Bruk automatene våre til å låne og levere. Disse blir vasket jevnlig.

Dette kan du gjøre i bibliotekene nå:

• Låne via utlånsautomatene, bestill gjerne i forkant.
  • Levere, enten ved å legge i innleveringskassene i Hof og Sande, eller via utlånsautomatene i åpningstidene. I Holmestrand settes en svart boks utenfor, til innlevering for de som eventuelt ikke vil gå inn eller levere de dagene vi har stengt.
  • Du kan lese aviser og tidsskrift.
  • Du kan bruke sitteplassene, husk å holde 1 meters avstand.
  • Publikumspc-ene er tilgjengelige, husk hånddesinfisering.
  • Booke Mulitsalen og Utsikten i Holmestrand bibliotek til møter, send epost til biblioteket@holmestrand.kommune.no
  • I Holmestrand bibliotek kan du kjøpe kaffe og boller i kafeen, og nyte det i bibliotekets første etasje.
  • Små barn bør besøke oss i følge med foresatte.

Dette tilbyr vi foreløpig ikke:

• Meråpent bibliotek i Holmestrand er stengt.
  • Møterommene i Hof og Sande bibliotek er stengt
  • Grupperommene, lesesalen og spillrommet i Holmestrand bibliotek er stengt.
  • Det er redusert bemanning i skrankene. Vi kan hjelpe deg med korte spørsmål, nytt lånekort etc.
  • Langvarig veiledning og hjelp må gjøres per telefon eller epost. Vi kan ikke tilby Digihjelp.
  • «Havhesten» i barneavdelingen i Holmestrand bibliotek er stengt.
  • Besøk av barnehager og skoler skjer kun etter avtale.

Hof bibliotek:

Mandag, onsdag, torsdag og fredag 9-15

Tirsdag 9-19

Holmestrand bibliotek:

Mandag, onsdag og torsdag 11-15

Meråpent bibliotek er stengt.

Kaféen holder åpent i betjent åpningstid, og selger kaffe og boller. Spising er kun tillat i bibliotekets første etasje.

Sande bibliotek:

Mandag, onsdag og torsdag 11-15

Bibliotekarene ved Holmestrand bibliotek utenfor biblioteket i fargerike Sommerles-t-skjorter
Bibliotekarene ved Holmestrandbibliotekene gleder seg stort til å åpne igjen! Her ser du gjengen ved biblioteket i Holmestrand!