Koronaviruset – forholdsregler i Holmestrandbibliotekene

Holmestrandbibliotekene følger rådene fra Holmestrand kommune og Folkehelseinstituttets råd når det gjelder koronaviruset, og vi vil gi brukere beskjed hvis det skjer noen endringer for deg som bibliotekbruker. Vi vurder fortløpende om arrangement må utsettes eller avlyses. Følg med på arrangementene her på hjemmesiden og på Holmestrandbibliotekene sine Facebooksider.

Ta gjerne kontakt med bibliotekene per epost for å forlenge lån, eller gjør det selv på nettsidene våre eller i Mappa mi / Mine sider. Epostadressene til de 3 bibliotekene i kommunen finner du nederst på hjemmesiden vår.

Vi er opptatt av at Holmestrandbibliotekene skal være et trygt og sikkert sted å være. Vi har iverksatt forebyggende hygienetiltak på huset, i form av økt renhold med særlig fokus på berøringsflater og har tilgang til såpe og håndvask for publikum.

Våre ansatte er ekstra påpasselige med med hoste- og håndhygiene, og vi oppfordrer våre besøkende til det samme. Vi følger rådene fra nasjonale myndigheter forøvrig, og har du symptomer på luftveisinfeksjoner må vi be deg vente med å besøke bibliotekene til du er frisk igjen.

Mer informasjon om koronaviruset finner du her: https://helsenorge.no/koronavirus.

Translate »