Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høsten 2020

Grunnet Korona har vi måttet sette noen kjøreregler og begrensninger for arrangementene som skal gjennomføres i Holmestrandbibliotekene høsten 2020.

Vi vil i disse dager begynne å legge ut arrangementer på den felles hjemmesiden vår og på de tre Facebook-sidene til våre bibliotek som utgjør Holmestrandbibliotekene. Disse sidene er Hof bibliotek- og innbyggerservice, Holmestrand bibliotek og Sande bibliotek.

Samtidig som arrangementene legges ut, slippes billettene på TicketCo.no og disse vil det linkes til i arrangementene også.

• Alle arrangementene vil ha et begrenset antall plasser. Dette er for at vi skal kunne gjennomføre 1-metersregelen mellom stolene.

• Alle som skal delta på et arrangement MÅ kjøpe eller hente ut billetter på TicketCo.no eller på biblioteket. Også på gratisarrangementer. Vi må vite nøyaktig antall som skal delta og kunne finne igjen navn på hver enkelt, i tilfelle noen i ettertid får påvist Korona. Alle som har deltatt må da kunne få beskjed.

• Korona-restriksjonene vil følge de føringene som er gjeldende da arrangementet skal gjennomføres. Det betyr at ved eventuelle innskrenkinger eller utvidelser, kan antall billetter minkes eller økes.

• Ser man at man allikevel ikke får brukt billetten man har hentet ut, gi beskjed til biblioteket slik at vi kan refundere eventuelle utgifter og legge den ut som tilgjengelig igjen.
note 763925
Foto: Pixabay

Generelle smittevernregler for besøk i bibliotekene kan også være greie å ha satt seg inn i før du besøker oss. Generelle smittevernregler for Holmestrandbibliotekene kan du lese ved å trykke her.