Tur og LitteraTUR

tirsdag 26/05-20

Tema: Litteratur, Lokalhistorie

Målgruppe: Voksne

Illustrasjon av en gutt og en jente som itter i et tre og leser hver sin bok. Tegning av Anna Fiske.

Turen går langs det gamle jernbanesporet nordover til Duun-huset. Turledere er Anne-Lene Kiste Johansen fra Historielaget og Tone Bahus Rødningen fra biblioteket.

Anne-Lene forteller litt om steder vi passerer. Hun vil også snakke om Duun og lese litt høyt når vi kommer fram til målet.

Ta gjerne med noe å drikke og en matpakke. Klær etter vær. Vi går samlet i «rusletempo».

Oppdatering:

Hurra!

Botne historielag og Holmestrand bibliotek vil mest sannsynlig kunne gjennomføre «Tur og litteraTUR» til Duun-huset 26. mai.

Oppmøte er utenfor biblioteket kl. 12.00 – husk 1 meter avstand og å ikke stå mer enn fem personer samlet av gangen.

Anne-Lene Kiste Johansen fra Historielaget vil dele sin lokalkunnskap på veien til Duun-huset.

Påmelding til tone.bahus.rodningen@holmestrand.kommune.no eller på sms til 922 47 947 innen søndag 24/5 – viktig med tanke på maks antall deltakere.

Etter omvisningen på Duun-huset vil det være mulig å kjøpe bøker eller t-skjorter (Vipps), i regi av Duun-stiftelsen.

Ta på gode sko og ta med matpakke. Vi regner med at turen vil ta 2,5-3 timer i rusletempo.

Vi vil gå Rambergveien tilbake til biblioteket.

Vi må forholde oss til de til enhver tid gjeldende regler fra myndighetene:

• Maks 20 personer kan samles. Det betyr 18 deltakere + to turledere (påmeldingsinformasjon finner du nederst i teksten).

• Dele opp i grupper på fem deltakere i hver, som vil gå samlet i god avstand til de andre gruppene.

• Holde minimum 1 meter avstand mellom hver person.

• Håndsprit for alle før og etter tur (biblioteket har håndsprit). Ta gjerne med håndsprit selv hvis du har.

• Vi oppfordrer personer med feber og/eller luftveissymptomer om å ikke delta på turen.

• Ved en omvisning i Duun-huset, så skal reglene om minst 1 meter avstand og maks fem personer av gangen gjelde.
trigger
Foto: SF-Norge