Hof flerbrukshus – åpent medvirkningsmøte

Tema: Annet, Samtale

Målgruppe: Alle

Billettinfo: Gratis

Plakat med informasjon om åpent medvirkningsmøte
Torsdag 13. august kl. 18 inviteres du med på innspillsmøte for innredning og uteområde for Hof flerbrukshus.

Hof flerbrukshus reiser seg sakte, men sikkert, i sentrum av Hof, og vi er endelig i gang med utarbeidelsen av interiør og uteområde. Hvordan skal det ferdige huset bli?

Du kan bli med og påvirke ved å delta på medvirkningsmøte i Hof kultursal torsdag 13. august kl. 18. På grunn av korona, trenger vi at du melder deg på til epost: kultur@holmestrand.kommune.no eller telefon 951 16 445 (Sonja Sötje-Andersen, kulturkonsulent).

Vi håper at flerbrukshuset blir et sted hvor innbyggerne i Hof ønsker å bruke tida si, og vi er opptatt av at innbyggerne skal ha innvirkning på det endelige resultatet. Derfor er vi utrolig glade for at interiørarkitekt Aat Voos er med på laget. Han har jobbet mye med design av offentlige rom, og har utviklet metode for brukermedvirkning som dere får erfare i møtet.

Resultatene fra møtene vi har hatt med Hof sine innbyggere, blir brukt som grunnlag for det videre arbeidet med å skape og designe innredning og uteområde i Hof flerbrukshus.

Bli med – din mening teller. Velkommen!

3 menn rundt et bord med kort
Hof Lions var de første som deltok i et medvirkningsmøte. Gode innspill og godt humør!