Gjennom kameralinsen. Flere glimt og lokalhistoriske tilbakeblikk kl. 12.00

lørdag 19/09-20

Tema: Foredrag, Lokalhistorie

Målgruppe: Voksne

Trygve Eriksen bak et gammeldags kamera. Svart-hvitt fotografi. Foto: Trygve eriksen.
Foto: Trygve Eriksen

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om disse her: Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høst 2020

LOKALHISTORISK TILBAKEBLIKK

Med kamera i Holmestrand for vel 50 år siden.

På biblioteket den 15. februar i år viste Trygve Eriksen en del av sine avisbilder fra mer enn 50 år siden.

Men han tok også flere bilder enn avisbildene. Det er i hovedsak slike bilder han viser denne gangen, fra dagliglivet i Holmestrand, på sjø og land, situasjoner og arrangementer, fra utbygginger, men også enkeltpersoner. Mye har skjedd i Holmestrand på denne tiden.

De fleste bildene er tatt mot slutten av 1960-tallet, samt noen litt senere.

Husk at du nå må hente ut en gratisbillett når du skal delta på arrangementet. Billetter kan hentes ut på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her