Filosofisk kafé: Hva betyr det å kjenne økosorg? Ved Arne Johan Vetlesen

torsdag 05/11-20

Tema: Filosofi, Filosofisk kafé

Målgruppe: Voksne

Arne Johan Vetlesen. Foto.
Foto: Arne Johan Vetlesen. Privat.

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om disse her: Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høst 2020

Hva betyr det å kjenne på økosorg?

Vi startet filosofiske kafèer i Holmestrand på nyåret med selveste Arne Johan Vetlesen og spørsmålet: Hva skal vi svare våre barn? Vetlesen er professor i filosofi og bosatt i vår nabokommune. Vetlesen er ikke redd for å stille de utfordrende spørsmålene som trengs å stilles i vår tid når det kommer til miljøkrise og bekymringer rundt dystre fremtidsutsikter. I forlengelse av dette første spørsmålet vil han belyse og invitere oss inn i en dialog på temaer knyttet til økosorg.

Velkommen til dialog om temaet økosorg. Dialogen etter innledningen fasiliteres av Camilla Angeltun.

Billetter kan kjøpes på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her.

Heidi Linde Foto  Carl Christian Raabe
Foto: Carl Christian Raabe