Familielørdag: Solsikkeblomst – flyttet til Biorama i Holmestrand – gratis buss tur/retur fra Sande

lørdag 03/10-20

Rom/Sal: Biorama

Tema: Familieforestilling, Familielørdag, Teater

Målgruppe: Familie

Dame med skaut som holder en kost. Stor solsikkeblomst i bakgrunnen.

For å kunne tilby flere billetter og bedre plass i disse Korona-tider, har vi bestemt oss for å flytte dette arrangementet til Biorama i Holmestrand. Det vil derfor settes opp gratis buss tur/retur. Bussen går fra Sande busstasjon, ved togstasjonen, kl. 11.15. Du opplyser ved billettkjøp om du ønsker å benytte deg av busstilbudet.

Gartneren Pikaros forteller denne spennende historien om et solsikkefrø som flyr gjennom lufta og lander i en stor jordhaug. Marihøne, Maur og Sommerfugl er med i historien hvor vi lærer om naturens kretsløp.

Passer for barn fra 2-6 år.

Billetter kan kjøpes på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her.

Ved kjøp av 4 eller flere billetter får man en rabatt på kr. 5,- per billett.

Heidi Linde Foto  Carl Christian Raabe
Foto: Carl Christian Raabe