Familielørdag: Noahs ark

Rom/Sal: Sande bibliotek

Tema: Familieforestilling, Familielørdag, Teater

Målgruppe: Familie

Skuespillerne, Gunnar Dundas og Thali M. Liberman, med dukkene i forestillingen. Bilde.
Foto: Libeman produksjoner

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om disse her: Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høst 2020

Den varme og fargerike forestillingen «Noahs Ark» tar utgangspunkt i historien om Noah og Arken. Her blir vi bedre kjent med flere av dyrene ombord i arken og forestillingen tar opp temaer som medmenneskelighet og aksept. Noahs Ark er en visuelt vakker forestilling, som i tillegg til teater har med dukker og sang i forestillingen – her kan vi drømme oss bort i en verden med snakkende dyr og glemme den digitale verden vi har i dag. Når forestillingen er ferdig sitter vi igjen med en følelse av at vi må være mot andre slik vi vil at andre skal være mot oss – og hvor viktig det er å ikke glemme.

Forestillingen er støttet av Norsk Skuespillerforbund og hadde premiére i mars 2019.

Passer fra 3 år og oppover. Varighet 35-40 minutter.

Billetter kan kjøpes på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her.

Ved kjøp av 4 eller flere billetter får man en rabatt på kr. 5,- per billett.

SKUESPILLERNE:

Gunnar Dundas er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Han har jobbet som dukkespiller i Rodde og Kikkan på NRK Super. Han har turnert med en rekke forestillinger i Oslo og omegn og medvirket i barneforestillingen «Zita og Zotpiratene» på Stena Line. Han har vært akrobat/skuespiller i forestillingen «Alcina» på Operaen, hvor han også har medvirket i flere andre oppsetninger. De siste somrene har han vært å se som Mikkel Rev og Bakemester Harepus i Hakkebakkeskogen i Dyreparken Kristiansand, og han var denne sommeren å se i to forestillinger på Prøysenhuset. Gunnar Dundas er dessuten dukkemaker og lager dukker under navnet Dundas Puppets. I sommer spilte han i fire ulike forestillinger ved Prøysenhuset.

Thali M Liberman er utdannet ved Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Skuespillerkarrieren startet allerede da hun var åtte år og spilte hovedrollen som Maja i spillefilmen Maja Steinansikt. På scenen har hun spilt i blant annet Villanden ved Torshovteatret og spilt Solveig i Nordavind Produksjoners oppsetning av Peer Gynt. Hun har også jobbet i Kristiansand Dyrepark i jubileumssommeren deres. Thali har medvirket i flere filmer og tv-produksjoner, som TV2s krimserie Grenseland og kortfilmen Dette kunne vært natten. For sin rolletolkning i sistnevnte vant hun prisen for beste kvinnelige skuespiller ved Los Angeles Diversity Film Festival i 2015. Høsten 2018 var hun å se som Frøken Finckel i Teater Innlandets største satsning noen sinne; Bør Børson Jr. I sommer spilte hun i fire ulike forestillinger ved Prøysenhuset.

REGI:
Per Rønningen.