Familieforestilling: Akvarium

Tema: Familieforestilling, Teater

Målgruppe: Familie

Pris: kr 40-kr 140

Scener fra skuespillet. Foto.

Framifrå teater presenterer Gro Dahles: Akvarium

Moa bor i en stor og høy blokk. Der har hun et eget rom, en egen seng og et eget vindu. Hun har en mamma også. Hun bor i akvariet i stua, for moren til Moa er en fisk. En stor, flott gullfisk. Den må Moa passe veldig godt på.

Framifrå Teater DA består av skuespillerne Erlend Rødal Vikhagen og Håkon Thorstensen Nielsen.

Tidligere har vi produsert sommerforestillingene Hulenes hemmelighet (2015 & 2017) og barneforestillingene Magiske Fredrik (2016) og Norberts nye nabo (2017). Forestillingene har blitt spilt på teatre, kulturhus og bibliotek i store deler av Norge.

Billetter kr. 40,- / Familiebillett (max. 5 fam.medl.) 140,- kan kjøpes på biblioteket eller TicketCo.

Loading Events Flere arrangement:
uka facebook

Gaming og brettspill: Bibliogames kommer!

onsdag 21/08-19, kl 15:00

Revetal bibliotek

brettspillkveld

Brettspillkveld

onsdag 21/08-19, kl 17:00

Sandefjordbibliotekene

Sandefjord bibliotek

Weekly on the same day until Wednesday 11/12-19
Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal