Laster Hendelser

Bokstreif – bokanbefalinger og lesetips

onsdag 02/09-20

Tidspunkt: 12:00 til 13:00

Holmestrandbibliotekene

Rom/Sal: Sande bibliotek

Tema: Bokanbefalinger, Bokstreif, Litteratur

Målgruppe: Voksne

Pris: Gratis

 

Bokstreif-logo. Illustrasjonsfoto.

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om disse her: Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høst 2020

 

Bokstreif er Holmestrandbibliotekenes egen bokturné og er et fast innslag i vårt vår- og høstprogram. Turneen går mellom Holmestrandbibliotekenes tre bibliotek – Hof bibliotek- og innbyggerservice, Holmestrand bibliotek og Sande bibliotek – og finner sted (som regel), første uka av hver måned, i periodene februar til mai og september til desember.

 

Bibliotekarer fra alle tre bibliotekene vil bytte på å anbefale bøker fra gang til gang. De leser og anbefaler bøker de mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, bøker som kanskje ikke får like mye fokus og promotering fra forlagene og bokhandlene, men som ofte slår bestselgerne ned i støvlene!

 

Bokstreif er en hyggelig time med litterært påfyll og leseinspirasjon, og er perfekt å få med seg i lunsjpausen om du ikke har fri midt på dagen.

 

Husk at du nå må hente ut en gratisbillett når du skal delta på arrangementet. Billetter kan hentes ut på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her.

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene:
trigger
Foto: SF-Norge

Bok+film=sant! Trigger

tirsdag 04/08-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Blackboxen

Sommerleslive
Foto: Unsplash

Sommerles live!

onsdag 05/08-20, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Bjørneboe

|Gjentakende Hendelse (Se alle)
Weekly on the same day until Wednesday 12/08-20


Translate »