Bokstreif – bokanbefalinger og lesetips

Tema: Bokanbefalinger, Bokstreif, Litteratur

Målgruppe: Voksne

Bokstreif-logo. Illustrasjonsfoto.

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om disse her: Kjøreregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene høst 2020

Bokstreif er Holmestrandbibliotekenes egen bokturné og er et fast innslag i vårt vår- og høstprogram. Turneen går mellom Holmestrandbibliotekenes tre bibliotek – Hof bibliotek- og innbyggerservice, Holmestrand bibliotek og Sande bibliotek – og finner sted (som regel), første uka av hver måned, i periodene februar til mai og september til desember.

Bibliotekarer fra alle tre bibliotekene vil bytte på å anbefale bøker fra gang til gang. De leser og anbefaler bøker de mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, bøker som kanskje ikke får like mye fokus og promotering fra forlagene og bokhandlene, men som ofte slår bestselgerne ned i støvlene!

Bokstreif er en hyggelig time med litterært påfyll og leseinspirasjon, og er perfekt å få med seg i lunsjpausen om du ikke har fri midt på dagen.

Husk at du nå må hente ut en gratisbillett når du skal delta på arrangementet. Billetter kan hentes ut på Holmestrandbibliotekene eller på TicketCo.no ved å trykke her.

trigger
Foto: SF-Norge