#biblioteknorgerundt – Nes biblioteks versjon av stolpejakta

Nes bibliotek har laget sin egen versjon av stolpejakta, men med en liten tvist! Her jakter du ikke på stolper, du jakter på bibliotek rundt i Norge! Skal du på Norgesferie i år, kan dette være en veldig hyggelig ting å delta på. Vi har så mange sjarmerende og fine bibliotek rundt i dette landet og nå som man kan låne bøker og andre ting ett bibliotek og levere på det neste (eller det etter der igjen, hvis boka er tjukk), er det ingen grunn til å låne med seg medier på ferden!

Få et stempel eller en signatur på hvert bibliotek dere besøker, på skjemaet dere kan laste ned selv fra Nes bibliotek her eller hente det ferdig skrevet ut her hos oss på Holmestrandbibliotekene. Er biblioteket dere skal besøke stengt denne dagen, kan dere ta et bilde utenfor.

Nes bibliotek har laget en liten informasjonsvideo du kan se her.

Utfordringen foregår fram 31. august og det vil trekkes vinnere som premieres! For de som eventuelt ikke vil sende skjemaet til Nes bibliotek, kan man også levere det hos Holmestrandbibliotekene og vi vil trekke noen vinnere blant våre deltagere.

Og et lite tips: Jo flere bibliotek du har vært innom og registrert det nasjonale lånekortet ditt på, jo flere bibliotek kan du velge mellom når du låner e-bøker og lydbøker i BookBites! BookBites kan du lese mer om her.

Har du ikke nasjonalt lånekort kan du oppgradere ditt kort ved å legge inn personnummeret ditt neste gang du er innom biblioteket. Har du ikke lånekort i det hele tatt, kan du lese mer om og opprette nasjonalt lånekort her eller fylle ut et skjema når du er innom biblioteket.

Vi står klare med våre stempler i Hof, Holmestrand og Sande, og håper så mange som mulig vil delta på dette! Vi gleder oss til å se dere i sommer 🙂

Grønne fjell, grønn fjord og rosa blomster i forkant. Foto.
Norgesferie kan by på mange perler. Foto: Pixabay