Bestill, hent og lever bøker – utlånstilbud ved Holmestrandbibliotekene

Selv om vi ikke kan åpne bibliotekene, kan vi nå tilby utlån av bøker og annet materiale som finnes på hyllene våre. Du kan begynne å hente bøker mandag 27. april. I tillegg kan du levere det du har lånt. Tilbudet er utarbeidet i samråd med kommunelegen og forutsetter at  vi kan bemanne tjenesten.

Vi kan ikke garantere at vi har bøkene du/dere ønsker på biblioteket akkurat nå, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg! Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også inkludere dette i bestillingen. Foreløpig er det ikke mulig å bestille bøker fra andre bibliotek.

Vi har gode smittevernrutiner i bibliotekene, og ansatte har god håndhygiene. Bøkene pakkes i nye poser, og bøker som har vært utlånt settes på ventehylle i 3 dager før de lånes videre.

Vi ber dere om å vise hensyn ved henting, og følge myndighetenes råd om 2 meters avstand. Hent innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Da vil en ansatt sette bokposen på et bord utenfor biblioteket. Se for øvrig oppslag utenfor bibliotekene.

Vi gjør oppmerksom på at vi fortsatt  ikke vil sende purringer på lånte bøker før vi har åpnet bibliotekene igjen, selv om det nå er mulig  å levere inn lånt materiale.

«Gode leseopplevelser er viktig for folkehelsa!» skrev kommunelegen da han godkjente forslaget vårt om bestilling, henting og innlevering av bøker. Så benytt deg av dette tilbudet, og ta vare på deg selv og andre.

Mer informasjon om bestilling, hentetidspunkt og innlevering finner du under ditt bibliotek.

To bokstabler med en person sittende oppå dem. Ser kun fra magen og ned. Bøker i fanget som leses. Illustrasjonsbilde. Foto fra Pixabay.

Hof bibliotek

Bestilling

Bestilling gjøres via epost, bibliofil-appen eller websøk eller på telefon 33 05 95 80. Telefontid mandag til fredag kl. 8-15.

Husk å oppgi lånenummer, navn og hva du ønsker å bestille.  Du får beskjed når bestillingen er klar og kan hentes.

Henting

Før du henter, må du ha fått hentemelding fra oss. Kom innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Husk 2 meters avstand, og vis hensyn.

Hentetidspunkt: Mandag, onsdag, torsdag, fredag kl. 9-15, tirsdag kl. 9-19.

Innlevering

Innleveringsluka til venstre for hovedinngangen er nå åpnet, og du kan levere som normalt i den.

Innlevert materiale vil bli satt  på ventehylle i 3 dager før det håndteres og eventuelt lånes videre.

Holmestrand bibliotek

Bestilling

Bestilling gjøres via epost, websøk eller på telefon 33 05 95 70. Telefontid mandag til fredag kl. 11-15.

Henting

Hentetidspunkt: Mandag, onsdag, torsdag kl. 11-15.

Innlevering

Vi setter en boks utenfor biblioteket som du kan legge innleveringer oppi. Vær vennlig å ikke ta på annet innlevert materiale. Du kan levere i samme tidsrom som hentetidspunktene.

Sande bibliotek

Bestilling

Bestilling gjøres via epost, eller websøk eller på telefon 33 78 70 60. Telefontid mandag til fredag kl. 10-15.

Henting

Hentetidspunkt: Mandag, onsdag, torsdag kl. 11-15.

Innlevering

Innleveringskassa utenfor biblioteket er nå åpnet, og du kan levere som normalt i den.