Arkiv for aktuelle saker

Uke 45 er ikke bare Litteraturuka, men også International Games week

litteraturuka2018.foto

Nå inntar Litteraturuka Vestfold

Folkebibliotek, kulturhus og andre arenaer i alle deler av Vestfold fylles med litteraturarrangementer av høy kvalitet hele neste uke. Litteraturuka i Vestfold arrangeres for 21. gang fra 5. – 11. november.

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

nasjonal bibliotekdag.logo

Nasjonal bibliotekdag 1. september

For fjerde år på rad feires Nasjonal bibliotekdag 1. september. Se filmen vi har laget for anledningen, og les om hva vi i Vestfoldbibliotekene er særlig stolte av!

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

mac mobil ipad

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.